Dojava o bombi u Domu zdravlja u Nišu

Izvor: Blic, 24.Jun.2011, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dojava o bombi u Domu zdravlja u Nišu

NIŠ - Zbog dojave o bombi, nekoliko minuta pre 17 časova evakuisan je četvrti sprat Doma zdravlja u Nišu, a u Policijskoj upravi redakciji Južnih vesti je potvrđeno da je pronađen "sumnjivi predmet".

Kako je Južnim vestima rekao direktor Doma zdravlja Milan Manojlović, posebna policijska jedinica veoma brzo je reagovala i uklonila predmet, nakon čega su se zaposleni i pacijenti vratili u zgradu.

Predmet za koji se sumnja da je ručna bomba kašikara, pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je čistačica u kanti za otpatke u jednom od toaleta. Predmet je bio umotan u papir na kome je bila ispisana poruka "obavestite policiju".

"Moguće je da je neko tražio način da se oslobodi opasne naprave. Uredno ju je odložio i ostavio poruku", rekao je jedan od zaposlenih u Domu zdravlja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kašikara u toaletu ispraznila Dom zdravlja

Izvor: Mondo, 24.Jun.2011

Zbog dojave o bombi, nekoliko minuta pre 17 časova evakuisan je četvrti sprat Doma zdravlja u Nišu, a policija pronašla "sumnjivi predmet", koji se ispostavio da je ostavljena ručna granata.

Nastavak na Mondo...

Niš: Pronadjena bomba u Domu zdravlja

Izvor: S media, 24.Jun.2011

Pronadjena bomba u Domu zdravlja u Nišu. Policija evakuisala objekat. Spremačica pronašla kesu sa bombom na kojoj je pisalo "Javite MUP-u". ..Niška policija evakuisala ljude iz Doma zdravlja danas u popodnevnim satima zbog kese u kojoj se nalazila ručna bomba, rečeno je Tanjugu u niškoj policiji...Portparol...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.