Izvor: RTS, 26.Maj.2022, 19:30

Dojava o bombi u Centru za kulturnu dekontaminaciju gde se održava festival “Mirdita dobar dan“

Na mejl Inicijative mladih za ljudska prava stigla je dojava o postavljenoj bombi u Centru za kulturnu dekontaminaciju, gde se odigrava drugi dan festivala "Mirdita dobar dan", potvrdila je za "Tanjug" Sofija Todorović iz te organizacije.
Kako je rekla, doći će kontradiverziona ekipa policije koja će uraditi pregled sale u kojoj je trebalo da počne predstava "Štifler".
U skladu sa pravilima, ljudi će izaći iz Centra i, pošto je sezona lažnih dojava o bombama, nakon toga će se verovatno vratiti u salu, rekla je Todorovićeva.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dojava o bombi u Centru za kulturnu dekontaminaciju

Izvor: B92, 26.Maj.2022

Na mejl Inicijative mladih za ljudska prava stigla je dojava o postavljenoj bombi u Centru za kulturnu dekontaminaciju, gde..Tu se se odigrava drugi dan festivala "Mirdita dobar dan", a informaciju o dojavi je za Tanjug potvrdila Sofija Todorović iz te organizacije...Kako je rekla, doći će kontradiverziona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.