Izvor: B92, 13.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljen predmet Ćuruvija

Beograd -- Predmet o ubistvu novinara Slavka Ćuruvije dodeljen istražnom sudiji Posebnog odeljenja za organizovani kriminal.

Predmet je dodeljen sudiji Okružnog suda u Beogradu Draganu Lazareviću, saznaje list Danas. Lazarević je izjavio da je predmet Ćuruvija primio u petak i da je on službena tajna jer je svako postupanje u istragama ili istražnim radnjama u Odeljenju za organizovani kriminal službena tajna, prema Zakonu o krivičnom postupku.

"Počeo sam da čitam predmet Ćuruvija, ali još nisam uspeo ni da izbrojim sve svedoke. Član sam Veća za zemunski klan, a ta suđenja su u toku, tako da, kad god mogu, ja radim na predmetu Ćuruvija jer ga gledam samo u prostorijama suda", kaže Lazarević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.