Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2022, 00:45

Do 19 stepeni, mestimično s kratkom kišom

U Srbiji će danas jutro biti hladno, tokom dana promenljivo i sveže uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a mestimicno se očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Jutarnja temperatura biće od 2 do 10, a najviša dnevna od 15 do 19 stepeni.

Jutro će biti s lokalnom pojavom niske oblačnosti i magle, uglavnom po kotlinama, visoravnima i duž rečnih dolina jugozapadne i juzne Srbije.

Tokom dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << promenljivo i sveže uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a mestimično se očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, na jugu severni.

I u Novom Sadu biti promenljivo i sveže uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a posle podne očekuje se i kratkotrajna kiša. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 6 do 8, najviša dnevna oko 17 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do utorka, 27. septembra, biće promenljivo oblačno, do petka sveže, mestimično sa slabom kišom, a za vikend suvo sa sunčanim intervalima i toplije.

Pocetkom sledeće sedmice kiša i pljuskovi s grmljavinom očekuju se uglavnom u severnim, zapadnim i centralnim krajevima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PROMENLJIVO I SVEŽE VREME Danas u Srbiji do 19 stepeni, mestimično s kratkom kišom, za vikend OBRT

Izvor: Blic, 20.Sep.2022

U Srbiji će jutro biti hladno, tokom dana promenljivo i sveže uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a mestimicno se očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.