Đilas: Problem sa nasiljem na ulicama može brzo da se reši

Izvor: Blic, Beta, 21.Sep.2009, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Problem sa nasiljem na ulicama može brzo da se reši

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas ocenio je danas da bi problem nasilja na ulicama mogao da bude rešen za nekoliko meseci ukoliko država pokaže jasnu želju da sa tim izađe na kraj.

"Država je pokazala rešenost da se obračuna sa svim ekstremističkim grupama, bez obzira da li se kriju iza nacionalni ili navijačkih formi", kazao je Đilas novinarima.

Gradonačelnik Beograda je ocenio da je hapšenje, podnošenje krivičnih prijava i osuđivanje pravi način >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za obračun sa takvim pojavama u društvu.

"Očekujem da se sa tom akcijom nastavi i da se zabrane organizacije koje pozivaju na nasilje, kao i da se najstrožije kazne oni koji krše zakon i koji čine da život u Beogradu nije bezbedan", kazao je Đilas.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.