Đerić u pritvoru zbog obračuna u kafiću Pastis na Dorćolu

Izvor: Press, 05.Avg.2010, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đerić u pritvoru zbog obračuna u kafiću "Pastis" na Dorćolu

Istražni sudija Višeg suda u Beogradu ispitao je juče Aleksandra Đerića (38), osumnjičenog da je u noći između 26. i 27. jula na uglu ulica Strahinjića bana i Kapetan Mišine pokušao da ubije Boška Raičevća (40), rođaka i saradnika beogradskog biznismena Andrije Draškovića
Đerić je, kako saznajemo, dao isti iskaz kao i u policiji tvrdeći da je ispred kafića "Pastis" povlačeći se unazad pucao u Raičevića kako bi se odbranio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od udaraca nožem. Sudija je Đeriću, koji bi mogao uticati na svedoke u daljem toku postupka, odredio pritvor, a u nastavku istrage biće ispitan i Raičević, takođe osumnjičen za pokušaj ubistva.
Pre desetak dana u žestokom obračunu koji je izbio posle svađe oko parking mesta povređeni su Raičević, Đerić i njegov prijatelj Mirko. Č. (45). Očevici su tvrdili da je Raičević sa prijateljima napustio lokal i krenuo ka parkingu gde je ispred njegovog automobila bilo parkirano drugo vozilo. Pošto nije mogao da se isparkira, vratio se u baštu kafića da bi saznao čije je vozilo. U bašti su sa društvom sedeli Đerić i Mirko Č., koji su mu se obratili i rekli da je vozilo njihovo. Posle toga došlo je do svađe, tuče, obračuna noževima i pucnjave. Svi učesnici sukoba završili su u Urgentnom centru. Đerić je pucao Raičeviću u noge, prepone i stomak, dok je Raičević njega ubo i isekao ga nožem po rukama. I Mirko Č. je u gužvi bio uboden nožem.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

U pritvoru zbog pucnjave u "Pastisu"

Izvor: Mondo, 06.Avg.2010, 13:27

Istražni sudija Višeg suda u Beogradu ispitao je juče Aleksandra Đerića (38) i odredio mu pritvor zbog obračuna koji se pre desetak dana dogodio kod kafića "Pastis" u Beogradu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.