Divjak: Ne osećam se krivim!

Izvor: S media, 05.Mar.2011, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divjak: Ne osećam se krivim!

Bivši general Armije BiH Jovan Divjak, koji je danas uhapšen u Beču po poternici Srbije, uputio je poruku gradjanima BiH u kojoj navodi da se ne oseća krivim za dogadjaje u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu iz 1992. godine.

U poruci, koju je u ime Divjaka pročitao ambasador BiH u Austriji Haris Hrle na Federalnoj televiziji, Divjak se izvinio prijateljima, porodici i gradjanima što ih je doveo u neizvesnost i dodao da je dao svoj doprinos da ne dodje do još >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << veće nesreće.

"Hvala svima koji preduzimaju mere da se pravnim putem reši nastali problem. Uveravam vas da će istina i pravda ovaj put pobediti", poručio je Divjak u poruci.

Ambasador BiH: Hapšenje Divjaka greška!

Ambasador Hrle naglasio je da su već počeli pregovori s advokatima i da je sačinjena lista advokata i stručnjaka za ekstradiciju, koje bi trebalo angažovati u slučaju Divjak.

Hrle je izjavio da još nema pouzdanu informaciju zbog čega je penzionisani general Jovan Divjak uhapšen u Beču.

Ministarstvo pravde obavešteno o hapšenju Divjaka

Ministarstvo pravde Srbije danas je saopštilo da je dobilo obaveštenje od Interpola da je po medjunarodnoj poterenici Srbije u Austriji uhapšen general u penziji Armije BiH Jovan Divjak.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.