Disk sa Ksenijinim poslednjim pesmama

Izvor: Blic, 23.Mar.2010, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disk sa Ksenijinim poslednjim pesmama

Beograd - Emocije oko tragične smrti pevačice Ksenije Pajčin koju je 16. marta ubio njen dečko Filip Kapisoda, a potom presudio sebi, ne stišavaju se. Ksenijina porodica i njeni najbliži saradnici žele da u saradnji sa „Siti rekordsom“ izdaju DVD sa spotovima koje je snimala u poslednje vreme.

- Ona je imala nekoliko singlova za koje je često snimala spotove i jedino nije uradila spot za pesmu „Brka". Taj spot smo planirali da snimamo na leto, u junu, negde na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zlatiboru, u prirodi. Ona je za svaki singl uradila spot da se revanšira publici, bukvalno je na svakih mesec dana snimala spotove i uvek smo imali neke super ideje, da bude veselo i zanimljivo. Mi bismo voleli da taj DVD bude znak sećanja na nju. Nismo se vezali za neki datum, ali uskoro ćemo pokrenuti projekat - priča tužnim glasom za „Blic" Ksenijin prijatelj i stilista Bane Dević, koji je svaki dan u kontaktu sa Ksenijinom mamom i porodicom.

- Drže se, ne znam odakle imaju snage. Ali, njena majka Ljubica je jedna takva veličina koja će svakako gledati da ostane prisebna. Ona je velika žena i mnogo je ljudi voli i sigurno će sve biti u redu. Šta će, mora kako mora - kaže Bane koji još nije došao sebi.

- Svaki dan popijem po jedan lek da me malo smiri. Juče sam počeo da radim. Neću da kažem da je u radu spas, ali Ksenija se negde uvek radovala mom poslu - kaže Bane.

Inače, obdukcioni i toksikološki nalazi Ksenije i Filipa još nisu stigli kod istražnog sudije Dušana Milenkovića u Palatu pravde. Obdukcija je urađena još prošle srede, dan nakon što je Filip ubio Kseniju u njenom stanu u Nikšićkoj ulici 6 na Voždovcu, a zatim presudio i sebi, dok toksikološki rezulatati još nisu završeni.

Kako rezultati obdukcije nisu saopšteni, u javnosti se i dalje spekulise da li je Kapisoda pucao Kseniji u potiljak ili čelo. U međuvremenu istražuje se i od koga je i kada Kapisoda nabavio pištolj iz koga je ispalio smrtonosne hice u Kseniju Pajčin i sebe. Sagovornik „Blica" blizak istrazi rekao je da je prvi utisak uviđajne ekipe na mestu tregediji bio da je Kapisoda prislonio pištolj Kseniji Pajčin na potiljak, pucao, a da je izlazna rana od metka bila na čelu. Ipak, obdukcija treba da pokaže kako je pucao Kapisoda. Test parafinska rukavica pokazao je i da je na Ksenijinim rukama bilo tragova barutnih čestica.

Mrtvu ćerku i njenog mladića našla je Ljubica Kostić Ksenijina majka, 16. marta uveče u stanu u Nikšićkoj. Sigurnosna vrata su bila zaključana, a ključ je ostao sa unutrašnje strane. Hitna pomoć koja je odmah pristigla u Niškićku ulicu 6 na Voždovcu, samo je mogla da konstatuje smrt.

Danijel Alibabić: I dalje ne verujem

Pevač Danijel Alibabić, koji je sa Ksenijom imao duet „Supica", koji će se verovatno naći na DVD-ju koji se priprema, kaže da je i dalje van sebe.

- Sve što se desilo je katastrofa. Sve mi je potpuno nestvarno. Ne mogu da se pomirim sa tim da je nema, svaki čas očekujem da mi stigne poruka od nje, da je sve OK. Biće valjda bolje" - iskren je Danijel Alibabić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Disk sa Ksenijinim poslednjim pesmama

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2010

Emocije oko tragične smrti pevačice Ksenije Pajčin koju je 16. marta ubio njen dečko Filip Kapisoda, a potom presudio sebi, ne stišavaju se. Ksenijina porodica i njeni najbliži saradnici žele da u saradnji sa "Siti rekordsom“ izdaju DVD sa spotovima koje je snimala u poslednje vreme..."Ona je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.