Disciplinski postupak i protiv profesorke

Izvor: Blic, 30.Jun.2009, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disciplinski postupak i protiv profesorke

SREMSKA MITROVICA - Disciplinski postupak protiv učenika O. M. (15), koji je 16. juna u STŠ "Nikola Tesla” u Sremskoj Mitrovici išamarao profesorku hemije Mariju Mošić, pokrenut je protekle nedelje, a juče je pokrenut i protiv profesorke, potvrdio je direktor te škole Rade Miljković.



Postupci su pokrenuti posle preporuke Pokrajinskog sekretara za obrazovanje i njihove kontrole u školi u vezi s tim incidentom. Miljković je dodao da bi disciplinski postupci trebalo da budu završeni za dva meseca.

Tužilac Ratko Galečić rekao je da je policija do sada podnela samo krivičnu prijavu protiv maloletnog O. M. i da je ona procesuirana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.