Diler spominjan i u Skupštini

Izvor: Blic, 21.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diler spominjan i u Skupštini

NOVI PAZAR - Aldin Murić, koji je uhapšen u četvrtak zbog sumnje da je učestvovao u trgovini narkoticima, odranije je poznat srpskoj policiji, ali i policijama nekoliko evropskih država.

Pretpostavlja se da je bio povezan sa kriminalnim grupama na Kosovu, u Beogradu i u inostranstvu. Istražni sudija u Novom Pazaru Ćamil Hubić, koji je Muriću odredio jednomesečni pritvor ,rekao je za „Blic" da je „policiji dao internu sugestiju da obrate pažnju na Murića i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << privedu ga istražnim organima". Murić je, prema nezvaničnim informacijama, priveden na osnovu iskaza ranije uhapšene osobe koja je kraljevačkoj policiji izjavila da mu je on dao 20 paketića sa nekoliko grama heroina da ih rasproda na ulici. Građanima Novog Pazara godinama je poznato da se Murić bavi dilovanjem droge. Murić je nedavno spomenut i u Skupštini Srbije, kao jedan od vodećih narko-dilera, a njegovo ime spomenuo je narodni poslanik Meho Omerović.

Murić je u poslednje vreme viđan u pratnji Adema Zilkića, reis-ul-uleme Islamske zajednice Srbije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.