Izvor: Blic, 15.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diklić se oporavlja

Zdravstveno stanje glumca Bogdana Diklića, koji je na Klinici za očne bolesti Vojnomedicinske akademije zbog kontuzione povrede levog oka, iz dana u dan sve je bolje. Lekari pretpostavljaju da operacija neće biti potrebna.

Već pet dana popularni glumac prima intenzivnu terapiju, koja za sada daje dobre rezultate. Lekari, koje prate Diklićevo zdravstveno stanje, registrovali su povlačenje krvi iz svih struktura oka, uz postepeno vraćanje oštrine vida i smanjenje otoka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Pacijent se dobro oseća i veoma je raspoložen. Njegova supruga ga svakodnevno obilazi, a dolaze mu i prijatelji. S obzirom na to da sve teče po planu, pretpostavljamo da neće biti potrebe za operacijom - rečeno nam je na VMA.

Popularni glumac povredio se pre pet dana, na snimanju filma „Turneja", nedaleko od Prijedora, kada ga je jedna od ispaljenih čaura iz „kalašnjikova" pogodila u levo oko. Diklić je na VMA primljen u noći između četvrtka i petka, nakon što su oftalmolozi u Banjaluci konstatovali da se radi o teškoj povredi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.