Dikiću i ostalima još tri meseca pritvora

Izvor: Blic, 18.Jan.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dikiću i ostalima još tri meseca pritvora

Vrhovni sud Crne Gore produžio je za još tri meseca pritvor nekadašnjem komandantu Žandarmerije Srbije Bratislavu Dikiću i ostalim osumnjičenim za organizovanje terorističkog napada na dan izbora, 16. oktobra, prošle godine.

Nakon isteka tog roka, po zakonu se mora podići optužnica, a potom sledi sudski proces.

Tužilaštvo preduzima sve neophodne korake kako bi se slučaj stvaranja kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju priveo kraju u što kraćem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << periodu, poručio je nedavno je vrhovni državni tužilac Crne Gore Ivica Stanković, navodeći da je taj predmet prioritet.

Dikić je osumnjičen da je, zajedno sa Aleksandrom Sinđelićem, bio vođa kriminalne grupe koja je pripremala terorističke napade u Crnoj Gori na dan izbora 16. oktobra i hapšenje premijera Mila Đukanovića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dikiću još tri meseca pritvora

Izvor: RTS, 18.Jan.2017

. Vrhovni sud Crne Gore produžio je za još tri meseca pritvor Bratislavu Dikiću i ostalim osumnjičenim za organizovanje terorističkog napada na dan izbora, 16. oktobra prošle godine.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.