Devojku brutalno  pretukao pre nego što se razneo  „kašikarom”

Izvor: Blic, 23.Nov.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojku brutalno pretukao pre nego što se razneo „kašikarom”

KRALJEVO - Vladimir Tanasijević (28), koji je u subotu pre podne u stanu u Ulici cara Lazara u Kraljevu 78 zadavio svoju devojku Monju Petrović (25), odmah nakon ubistva pozvao je telefonom svoju majku i rekao joj šta je uradio i gde će ostaviti oproštajno pismo. Posle toga legao je na krevet, izvukao osigurač iz „kašikare“ i ubio se, saznaje „Blic“ od izvora upoznatog s istragom ovog zločina.

Tragičnom kraju ljubavne priče između Vladimira i Monje prethodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je žestoka svađa, a potom i brutalno zlostavljanje. Prema nezvaničnim informacijama, u obdukcionom nalazu se navodi da je pre eksplozije Monja Petrović zadavljena u krevetu i da joj je pre smrti polomljena ruka. Nakon što je ubio Monju, Vladimir je telefonom pozvao svoju majku, koja inače živi na drugom kraju Kraljeva, i rekao joj da je ubio svoju veliku ljubav, kao i da će i sebi oduzeti život. Vladimir je majci rekao i da je na stočiću ostavio oproštajno pismo u kome je objasnio svoje postupke. Oproštajno pismo koje je ostavio Petrović u posedu je istražnog sudije Okružnog suda u Kraljevu.

Šta se tačno desilo u subotu ujutro u stanu u Ulici cara Lazara 78 i zbog čega su se posvađali mladi ljubavnici, pa je Vladimir odlučio da ubije Monju, niko ne može sa preciznošću da kaže. Jedini svedok tragičnih događaja je mali Leo, šestogodišnji mlađi sin pokojne Monje. Dečak je bio u stanu, ali je doživeo stres zbog svega što je video, pa je još na lečenju u Zdravstvenom centru u Kraljevu. Dečak je, kako se veruje, gledao dok je Vladimir davio njegovu majku, a zatim i kako aktivira "kašikaru” i ubija se.

– Monju ćemo sahraniti u utorak u dva. Prvi put smo njeno telo videli juče u gradskoj mrtvačnici. Jedan lekar, ne znam da li je on radio obdukciju ili ne, rekao nam je da je Monji polomljena ruka i da ima povreda na telu. Na vratu ima tragova davljenja. Rekli su nam da je momak skoro raznet. I njegovo telo smo videli u mrtvačnici. Izgleda da on ipak nije bio pored nje kada je aktivirao bombu – priča Srbo Vujičić, ujak pokojne Monje Petrović.

Stanari zgrade u Ulici cara Lazara 78 ne mogu da posvedoče šta se dešavalo u stanu u kome je bio par, jer niko od njih nije čuo galamu ili svađu. Kažu da se čuo samo tup udar i da su pomislili da je to još jedan potres, uobičajen za Kraljevo poslednjih dana. Tek kada je mali Leo u pidžami iskočio kroz prozor stana i pojavio se pred vratima jednog komšije, stanari su saznali da se nešto strašno desilo. Dečak bio u šoku, nije ni znao šta se desilo sa njegovom majkom, već je samo rekao da je „pukla grejalica".

Vladimirovi poznanici ponavljaju da je on bio „dobar i vedar mladić". Prema njihovoj tvrdnji, beskrajno je voleo Monju i planirao je da se oženi s njom. Nije mu smetalo ni to što ona ima dvojicu sinova iz prethodnih veza. Napominju i da je Vladimir bio ljubomoran, da je Monju stalno zvao i proveravao je gde je i s kim. Poznanici kažu i da je Monja došla u Vladimirov stan iz svog doma koji je oštećen u poslednjem zemljotresu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.