Izvor: Glas javnosti, 14.Sep.2009, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka upucana ispred „Trezora“

BEOGRAD - Osamnaestogodišnja S. M. ranjena je juče oko tri sata ujutro ispred diskoteke „Trezor“, u Ulici kneza Miloša, kod Pionirskog parka. NJu je u nogu pogodio jedan metak koji je ispaljen iz pištolja tokom obračuna radnika obezbeđenja diskoteke i, kako smo nezvanično saznali, grupe huligana iz Zemuna.

Prema rečima očevidaca, posle verbalnog sukoba sa obezbeđenjem, jedan iz grupe revoltiranih mladića je iz džepa farmerki izvadio pištolj i zatim pucao u nameri da, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << barem pokazuju prva policijska saznanja, pogodi nekog od radnika diskoteke.

Međutim, kako tvrde svedoci sukoba, obesni momak je bio pijan i uplašen kada je potegao oružje tako da su mu ruke vidljivo drhtale. Kada je povukao oroz, on je umesto pripadnika obezbeđenja ranio S. M, koja se slučajno zatekla u blizini.

Posle pucnjave, napadač je u pratnji svojih drugova pobegao, a prisutni su odmah pozvali policiju. Ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći koja je devojku prevezla u Urgentni centar, gde joj je ukazana pomoć.

Kamere koje se nalaze ispred kluba najverovatnije su zabeležile incident, pa se, kako smo saznali, može očekivati brzo identifikovanje mladića koji je u bekstvu.      

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.