Devojka povređena u udesu

Izvor: Blic, 12.Apr.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka povređena u udesu

BEOGRAD - M. K. (17) povređena je juče oko 14 sati kad je na nju naleteo trolejbus na liniji 21, dok je van pešačkog prelaza pretrčavala Ulicu Vojislava Ilića, nedaleko od „Vera".



Devojka je odmah prebačena u Urgentni centar gde su konstatovane povrede glave i prelom noge.

- Kolega i ja smo vozili trolejbuse jedan pored drugog prema Plavom mostu. Vozio sam levom trakom oko 30 kilometara na sat, kada sam krajičkom oka video da je on naglo zakočio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tada sam i ja prikočio i naglo smotao volan ulevo, popevši se na ostrvo, ali nije bilo šanse da izbegnem devojku koja se odjednom ispred mene stvorila. Na sreću, nije ozbiljnije povređena - priča vidno potreseni vozač S. S.

Vozač drugog trolejbusa takođe je video nesreću.

- Devojka je hodala nizbrdo i razgovarala sa drugaricama. Odjednom se okrenula i bez gledanja počela da pretrčava ulicu. Kada ju je udario trolejbus letela je oko 10 metara i pravo je čudo što je uopšte što je prošla samo sa prelomom noge - kaže ovaj vozač.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.