Devojčica povređena u vrtiću u Šapcu

Izvor: RTS, 01.Okt.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica povređena u vrtiću u Šapcu

Petogodišnja devojčica povređena je plastičnim makazama za papir u ponedeljak u vrtiću "Bajka" u Šapcu.
Predškolska ustanova "Naše dete" oglasila se saopštenjem u kojem se navodi da je vaspitačica koja je bila sa decom u pripremno-predškolskoj grupi reagovala i zbrinula devojčicu koja je imala lakšu povredu odnosno posekotinu.

Pokrenuta je procedura po protokolu, nakon koje će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utvrđeno kako je došlo do povrede.
U šabačkoj bolnici su potvrdili da je devojčica stara pet godina, u ponedeljak oko 17 časova, pregledana na Urgentnom prijemu, a zatim upućena u specijalističku ambulantu gde je povreda sanirana.
Kako saznaje RTS, u pitanju je površinska rana koja dobro zarasta.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dečak posekao devojčicu u vrtiću plastičnim makazama, obvešteni šabačka policija i tužilaštvo

Izvor: Blic, 01.Okt.2019

U šabačkom vrtiću "Bajka" u ponedeljak popodne, jedna devojčica plastičnim makazama je zadobila povrede u predelu vrata, koje joj je, naneo dečak iz grupe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.