Devojčica povređena na mostu

Izvor: B92, 21.Maj.2012, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica povređena na mostu

Beograd -- Devojčica uzrasta oko 14 godina povređena je oko 07:35h na starom železničkom mostu u Beogradu kao pešak u saobraćaju.

Nezvanično, nju je jedan vozač automobila zakačio retrovizorom. Saobraćaj je posle toga bio blokiran.

Međutim, "Blic" piše da je devojčicu povredio tramvaj pošto je koračala tramvajskim šinama. Koordinator za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac kađe da je devojčica zadobila kontuziju glave.

Ona je zbrinuta na mestu nesreće i prevezena u beogradski Urgentni centar, rekao je Lutovac.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojčica povređena na Starom železničkom mostu

Izvor: Kurir, 21.Maj.2012

Četrnaestogodišnjakinja zadobila je kontuziju glave i prevezena je u beogradski Urgentni centar..BEOGRAD - Devojčica uzrasta oko 14 godina povređena je jutros oko 07.35 časova na Starom železničkom mostu u Beogradu kao pešak u saobraćaju, izjavio je koordinator za odnose sa medijima u Hitnoj...

Nastavak na Kurir...

Povređena devojčica

Izvor: Danas, 22.Maj.2012, 00:39

Četrnaestogodišnja devojčica povređena je juče ujutru na Starom železničkom mostu. Nju je, kako nam je potvrđeno u Dispečerskom centru GSP-a, oborilo putničko vozilo, a ne tramvaj kako su prvobitno preneli neki mediji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.