Izvor: B92, 22.Jul.2010, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčiča pala sa trećeg sprata

Beograd -- Dvogodišnja D. S. koja je pala sa trećeg sprata zgrade u Ulici Tadeuša Košćuškog u Beogradu, stabilno je i u svesnom stanju.

Ona je pri padu doživela prelom leve potkolenice i donje vilice. Ipak, još nije isključena mogućnost unutrašnjeg krvarenja, rečeno je u Univerzitetskoj dečjoj klicini u Tiršovoj ulici.

"Po prvobitnoj proceni, imala je samo frakturu potkolenice i donje vilice, međutim, sada nam deluje da joj pada hemoglobin", rekla je šefica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hirurške jedinice intenzivnog lečenja Dušica Simić.

Simićeva je rekla da je jutros, po prijemu devojčice u bolnicu, urađen ultrazvučni pregled, koji je isključio mogućnost unutrašnjeg krvarenja, i ukazala da ne isključuje mogućnost da sada nastane takvo krvarenje, što će lekari ponovo proveriti na ultrazvuku.

Devojčica će još nekoliko dana ostati na posmatranju kako bi se utvrdilo da li postoje neke povrede koje nisu mogle odmah da se primete.

Pre dva dana četvorogodišnja devojčica pala je, takođe, sa trećeg sprata zgrade u beogradskom naselju Žarkovo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.