Devojčica oteta i silovana celu noć  u podrumu

Izvor: Blic, Beta, 25.Mar.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica oteta i silovana celu noć u podrumu

BEOGRAD - Beogradska policija juče po podne u podrumu zgrade u Ustaničkoj ulici 65 našla je petnaestogodišnju D. B. u teškom stanju, a devojčica je ispričala da su je celu noć tu zatočenu držala trojica mladića, od kojih ju je jedan silovao.



Kako „Blic” saznaje, lekarskim pregledom u Ginekološko-akušerskoj klinici potvrđeno je da je maloletnica silovana, a trojica mladića koji su sa D. B. bili u podrumu uhapšeni su.

Posle prijave >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je u podrumu zgrade na Voždovcu odjekuje buka i glasna tehno muzika koja uznemirava stanare solitera, patrola policije pojavila se u Ustaničkoj 65. Kada su otvorili vrata podruma preuređenog u teretanu, u kome je bio u krevet na sprat i kompjuter, policajci su bili šokirani. Zatekli su uplakanu D. B. i trojicu mladića. Devojčica je bila iznemogla, oskudno obučena i nije prestajala da jeca. Plačnim glasom je kazala da su je mladići tu držali celu noć i da ju je najkrupniji među njima silovao. Istog trenutka policajci su pozvali kolege iz Uprave kriminalističke policije i Hitnu pomoć koja je devojčicu odvezla u GAK na pregled da bi se utvrdila težina povreda. Trojici punoletnih mladića starosti od 18 do 20 godina stavljene su lisice na ruke i odvedeni su u policiju na saslušanje.

Posle saslušanja uhapšenih, razgovora sa devojčicom i lekarskog nalaza biće poznato kako su osumnjičeni upoznali D. B., kada su je odveli u podrum, kao i šta se tačno dešavalo. Tek tada će biti poznato da li će se mladići teretiti za silovanje ili i za otmicu.

Prema saznanjima „Blica”, među uhapšenima je i M. M., koji je nedavno postao punoletan i živi u tom soliteru.

- S njim je oduvek bilo problema. Sigurno je policija dolazila bar 20-ak puta. U podrum je često dovodio neke narkomane. Puštali su glasnu muziku, uznemiravali komšiluk, a posle svake njihove posete u podrum nije moglo da se uđe od špriceva, dok se hodnikom širio smrad urina - pričaju stanari ovog solitera.

Jedan stanar kaže da je M. M. video preksinoć u 21 sat kada je krenuo u podrum.

- Rekao sam mu da nije lepo to što dovodi drugove koji uriniraju u podrumu i prave nered. Kratko mi je odgovorio da se to neće više ponoviti - priča stanar ovog solitera.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.