Devet godina zatvora za kradju iz trezora

Izvor: S media, 23.Sep.2009, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devet godina zatvora za kradju iz trezora

Bivši blagajnik Rajfazen banke u Kragujevcu, Aleksandar Spasić osudjen je nepravosnažno na devet godina zatvora zato što je 7. juna prošle godine iz trezora te banke izneo torbu sa gotovo milion i po evra.

Veći deo novca iz banke je pronadjen jer je blagajnik pokazao mesto gde ga je sakrio, a i dalje nedostaje 65 hiljada evra i 13 hiljada švajcarskih franaka.

TV Kragujevac je objavila da je sudija Okružnog suda u Kragujevcu Olivera Obradović Spasiću izrekla >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << jedinstvenu kaznu za to delo i zbog pokušaja razbojništva jer je, dok je bio na slobodi, 17. februara ove godine pokušao da iznese novac iz jedne menjačnice na trgu Mala Vaga u Kragujevcu.

Spasić je novac izneo iz banke i zakopao na više mesta u parku Šumarice. Uhapšen je u kafiću Trezor, odakle je sam pozvao policiju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.