Deseti uhapšeni tereti se zbog držanja oružja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deseti uhapšeni tereti se zbog držanja oružja

PREŠEVO - Istražni sudija Opštinskog suda u Preševu odredio je Muhamedu Nuhiuu (37) iz Preševa, koji je uhapšen 26. decembra tokom policijske akcije hapšenja "gnjilanske grupe", pritvor do 30 dana.

Nuhiu se tereti za neovlašćeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Vranju, prilikom pretresa stana i drugih prostorija u vlasništvu Muhameda Nuhiua policijski službenici su 26. decembra ove godine pronašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ručnu bombu i pištolj sa jednim metkom koje je on neovlašćeno nabavio i držao u svojoj kući.

Nuhiu se procesuira u preševskom tužilaštvu, dok se preostali uhapšeni u akciji 26. decembra terete za ratne zločine i biće procesuirani u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pritvor za člana "gnjilanske grupe"

Izvor: B92, 30.Dec.2008

Preševo -- Istražni sudija u Preševu odredio je pritvor do 30 dana Muhamedu Nuhiuu (37), koji je uhapšen 26. decembra tokom policijske akcije hapšenja "gnjilanske grupe"... Nuhiu se tereti za neovlašćeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u...

Nastavak na B92...

Pritvor i za desetog člana "gnjilanske grupe"

Izvor: RTS, 30.Dec.2008

Muhamed Nuhiu, deseti privedeni u akciji hapšenja "gnjilanske grupe" u pritvoru do 30 dana zbog neovlašćenog držanja oružja. Desetak nekadašljih boraca OVK iz Preševa pobeglo na Kosovo. ..Način na koji je srpska policija uhapsila u Preševu desetoricu Albanaca zbog sumnje da su počinili zločine...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.