Izvor: Blic, 20.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desetar se nije ubio zbog Mladića

KOVIN - Još se ne zna zašto je Boban M., desetar po ugovoru u VS, preksinoć oko 18 časova presudio sebi u kovinskoj kasarni.

Njegov brat Zlatko ogorčen je pisanjem pojedinih medija koji su Bobanovo samoubistvo povezali sa Ratkom Mladićem i ranijim pričama da se ovaj haški optuženik krio u vojnim objektima u Pančevu. Zlatko demantuje i da je njegov brat ostavio oproštajno pismo.

- Moj brat je u knjizi dežurstva jedino ostavio pisanu poruku kojom obaveštava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se na ovaj čin odlučio iz ličnih razloga - navodi Zlatko.

Tragedija je potresla sve Kovince koji su poznavali ovog mladića.

Ono što je do sada poznato jeste da Boban kobnog dana nije bio na spisku radno angažovanih, bio je slobodan i u garnizon je došao svojevoljno, verovatno da bi učinio to što je učinio. Pucao je sebi u stomak.

Istragu o ovom slučaju vodi vojna policija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.