Izvor: Blic, 21.Dec.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desetar nožem ranio vojnika

Desetar nožem ranio vojnika

NIŠ - Desetar niške kasarne 'Bubanjski heroji', vojna pošta 5542/7, u noći između 16. i 17. decembra ubo je dva puta nožem u leđa jednog vojnika.

Informaciju o incidentu redakciji 'Blica' javio je otac vojnika koji je na odsluženju vojnog roka u ovoj kasarni.

- Čuo sam da je desetar prvo stavio nož pod grlo tom mladiću a zatim ga ubo u leđa, dva puta. Ne znam kako se zove taj desetar niti vojnik - rekao je otac >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vojnika niške kasarne.

Vojni istražni organi juče su potvrdili 'Blicu' da je jedan desetar zaista nožem ubo vojnika, ali za sada niko nije saopštio njihova imena niti to kako je došlo do incidenta.

- Vojnik nije u životnoj opasnosti i neće imati nikakve posledice. Za sada se utvrđuje se da li se radi o lakšoj ili težoj povredi. Predmet će posle istrage biti predat civilnom sudu nakon što se u njemu oformi vojno odeljenje - tvrdi izvor 'Blica' iz vojnog pravosuđa.

Komandir čete u kojoj vojnici služe vojni rok, potporučnik Goran Lukić, juče nije želeo da komentariše ovaj incident.

- Za svaku informaciju obratite se komandi korpusa - rekao je Lukić 'Blicu'.

V. T. - E. B.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.