Dečaku u tuči u Podgorici povredili oko, hitno prebačen u Beograd

Izvor: Blic, 23.Jan.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečaku u tuči u Podgorici povredili oko, hitno prebačen u Beograd

U Podgorici su četvorica maloletnika teško pretukli vršnjaka, koji je, zbog ozbiljnosti povreda, hitno prebačen na Očnu kliniku u Beogradu, saopštila je danas crnogorska policija.

Uprava policije je navela da su N.B. (15), F.K. (14), B.L. (13) i D.P. (13) bez povoda presreli i fizički napali I.V.(14), nanevši mu više udaraca po glavi i telu.

U napadu su, kako je saopšteno, korišćeni i drvena palica i metalni boks.

- Oštećeni I.V. je primljen u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Klinički Centar Crne Gore sa teškom povredom desnog oka, odakle je hitno prevezen avionom na Očnu kliniku u Beogradu, gde je izvršen hiruški zahvat na povređenom oku - navela je crnogorska policija.

Policija je privela četvoricu maloletnih napadača od kojih su dvojica - N.B. (15) i F.K. (14) smešteni u Centar za decu i mlade Ljubović.

Oni će, nakon ispunjenih zakonskih uslova, biti privedeni kod istražnog sudije za maloletnike, dok su B.L. (13) i D.P. (13), nakon uzimanja izjave, pušteni sa svojim roditeljima.

Povezane vesti: Fejsbuk svađa završila krvavo Pretučen vozač "Laste" Uhvaćeni kradljivci na Centralnom groblju Maloletnike pretuklo obezbeđenje noćnog kluba

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preživeo pad automobilom u provaliju duboku 200 metara

Izvor: Blic, 23.Jan.2012

Podgoričanin Igor Belojević (37) pukom srećom preživeo je danas pad automobilom u provaliju duboku više od 200 metara, kada je izletio sa magistralnog puta Podgorica - Cetinje...Nezgoda se, kako je prenela Televizija Crne Gore, desila u mestu Jezerski vrh, kada je Belojević, iz za sada neutvrđenih...

Nastavak na Blic...

Pretučen dečak prebačen iz Podgorice u Beograd na lečenje

Izvor: Radio 021, 23.Jan.2012

Četvorica maloletnika u Podgorici teško su pretukli vršnjaka, koji je, zbog ozbiljnosti povreda, hitno prebačen na Očnu kliniku u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.