Izvor: Blic, 02.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak se utopio u Dunavu pokušavajući da izvadi loptu

Petnaestogodišnji Elmir Murina iz Beočina utopio se danas u Dunavu pri pokušaju da iz reke izvadi loptu. Elmir i njegov rođak Serdija Murina, iz beočinskog naselja Šljivik, igrali su se sa vršnjacima na staroj plaži u naselju „Dunav” kod Beočina.

Nesreća se dogodila oko 14 sati dok su dečaci i devojčice igrali lopte na plaži i kada je lopta otišla u vodu dvojica dečaka su pokušala da do nje doplivaju.

Elmir je nestao u dubini reke i više se nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pojavio, a Serdija su spasile dve devojčice, koje su kad su videle da dečak tone zaplivale i izvukle ga na obalu.

Elmira je voda odjednom povukla i on je nestao, a dve vršnjakinje ovih dečaka Tomislava Mladenović i Dragana Tomić iz Beočina bacile su se u vodu i uspele da spase život Serdiju Murini.

Odmah posle tragedije stigli su ronioci iz Novog Sada i Beograda i počeli da tragaju za telom utopljenog Elmira Murine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.