Dečak izdahnuo na majčinim rukama

Izvor: Blic, 09.Avg.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak izdahnuo na majčinim rukama

Petogodišnji Andrija Korać iz Beograda poginuo je u petak u Vršcu kad je na njega pala grana duga 11 metara. Nevreme praćeno jakim olujnim vetrom dečaka je zateklo na Gradskom trgu, gde je u prisustvu majke vozio iznajmljeni autić. Vetar koji je iznenada počeo da duva najpre je prevrnuo auto koji je petogodišnjak vozio, a zatim je sa obližnjeg drveta otkinuo granu koja je pala na njega.

U kući porodice Korać u Beogradskoj ulici broj 405 u Sremčici, juče je vladao muk >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji su prekidali samo tihi jecaji rodbine i prijatelja koji su došli da izjave saučešće.

- Od kad su me u petak zvali i rekli šta se desilo, ne mogu da se smirim. Kako su mi objasnili, na tom trgu gde je mali Andrija vozio autić i gde je bilo još dece, praktično nema drveća. Postoji samo jedan bagrem u centru, a oko njega je betonska staza gde deca voze automobilčiće. Majka Violeta je sedela sa strane, a bilo je tu još dece. Vetar je odjednom počeo da duva i automobilčić u kome je bio mali Andrija se prevrnuo. Majka je odmah potrčala, ali se u tom trenutku otkinula ogromna grana sa tog bagrema i pala pravo na njega. Umro joj je na rukama. Nisu stigli da odu ni do bolnice. Postoji li nešto strašnije za majku nego da gleda kako joj život nestaje, a ona ne može ništa da uradi - priča kroz suze komšinica porodice Korać.

Kako saznajemo, sahrana malog Andrije će se obaviti danas u 15 časova na groblju u Sremčici.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.