Izvor: B92, 14.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas o Gradskoj čistoći

Beograd -- Danas se održava sednica Upravnog odbora "Gradske čistoće" na kojoj će se razgovarati o daljem radu tog preduzeća.

Sednica se održava nakon hapšenja direktora Dragana Ignjatovića, rekao je danas v.d. gradonačelnika Beograda Zoran Alimpić. On je novinarima u Skupštini grada rekao da glavni zadatak koji čelnici "Gradske čistoće" imaju jeste da se novonastala situacija oko hapšenja direktora i osmoro zaposlenih "Gradske čistoće" što manje odrazi na rad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tog preduzeća.

"U Gradskoj čistoći već postoje zamenici direktora koji su svesni ozbiljnosti situacije i nastavljaju da rade svoj posao, tako da u tom preduzeću sve funkcioniše normalno", rekao je on.

Alimpić je rekao da predstavnici Grada Beograda neće komentarisati dalji tok istrage, u cilju stvaranja uslova za sprovođenje zakonitog postupka nadležnih organa.

Policija je juče privela 32 osobe osumnjičene da su vršile teška krivična dela u cilju pribavljanja protivpravne imovinske koristi i tako u proteklih šest godina oštetili budžet Srbije za 1,5 milijardi dinara.

Kao organizatori tog zločinačkog udruženja osumnjičeni su Milan Kuzmanov, vlasnik privatne firme i suvlasnik nekadašnje diskoteke "Madona" i Dragan Ignjatović, direktor Javnog komunalnog preduzeća "Gradska čistoća".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.