Dan posle krvavog pira u Surdulici: Rodbina oplakuje žrtve, deca ljubomornog Dragoljuba neće doći ocu na sahranu (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Jun.2020, 14:51

Dan posle krvavog pira u Surdulici: Rodbina oplakuje žrtve, deca ljubomornog Dragoljuba neće doći ocu na sahranu (FOTO)

U obe ožalošćene kuće, okupljaju se komšije i prijatelji I danas ljudi koji žive u romskom naselju u Surdulici ne mogu da dođu sebi od šoka, posle jučerašnjeg stravičnog zločina. Dragoljub Ajdić (52) usmrtio je Safeta Sinanovića (52) i njegovu ženu Elezu Sinanović (42), a zatim presudio sebi.Meštani Čardačišta koje su reporteri "Novosti" zatekli danas i dalje i o jednoj i u drugoj porodici imaju samo reči hvale, a čak i najstariji među njima kažu da ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pamte ovakav zločin.U obe ožalošćene kuće, okupljaju se komšije i prijatelji.Pročitajte i: Dragoljub mi je mahnuo, ništa nije ukazivalo da će učiniti nešto strašno: Meštani Surdulice šokirani stravičnim zločinomU kući ubijenih Eleze i Safeta okupljaju se rođaci i prijatelji, mnogo je suza i neverice među njima. Dok je u porodici Dragoljuba osim supruge i najbliže rodbine nema drugih ljudi. Kako smo od njih čuli, ni deca mu neće doći na sahranu. Očekuju se da u toku dana stignu rezultati obdukcije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MUK NAKON SVIREPOG ZLOČINA Porodica ubijenih supružnika nema od bola, deca pomahnitalog Dragoljuba NEĆE DOĆI OCU NA SAHRANU

Izvor: Blic, 02.Jun.2020

Meštani Novog naselja kod Surdulice još ne mogu da dođu sebi od šoka, posle jučerašnjeg stravičnog zločina koji se dogodio usred dana nasred ulice. Dragoljub Ajdić (52) usmrtio je Safeta Sinanovića (52) i njegovu ženu Elezu Sinanović (42), a zatim presudio sebi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.