Izvor: Blic, Beta, 14.Apr.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić će svedočiti u procesu "kofer"

Ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da će se odazvati pozivu suda da svedoči na suđenju u procesu poznatom kao afera kofer.

Dačić je novinarima u Skupštini Srbije posle sednice Odbora za odbranu i bezbednost rekao da su sudski pozivi dva puta vraćani zato što nikoga nije bio kod kuće kada su doneti.

Juče je pred Okružnim sudom u Beogradu počelo suđenje bivšem viceguvereneru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Narodne banke Srbije (NBS) Dejanu Simiću i funkcioneru SPS Vladanu Zagrađaninu, optuženima za mito. Optuženi se terete za mito za vraćanje dozvole za rad Kreditno-eksportnoj banci.

Početak suđenja ranije je odlagan četiri puta jer nisu dolazili ključni svedoci među kojima je i Dačić, koji se ranije nije pojavljivao pred sudom, uz obrazloženje da je na putu.

Dačić je napustio viceguvernerov stan neposredno pre policijske akcije i hapšenja Simića i Zagrađanina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAČIĆ: Odazvaću se pozivu suda

Izvor: Danas, 14.Apr.2009

Ministar policije Ivica Dačić rekao je juče da će se odazvati pozivu da svedoči na suđenju nekadašnjem viceguverneru Narodne banke Srbije Dejanu Simiću, optuženom za primanje mita. Ministar je dodao da prilikom slanja prethodna dva sudska poziva „verovatno niko nije bio kod kuće tako da ih...

Nastavak na Danas...

Dačić: Kosovskim Albancima izdato oko 1.000 novih pasoša

Izvor: NaDlanu.com, 16.Apr.2009, 12:45

BEOGRAD, 15. aprila 2009. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Srbije Ivica Dačić izjavio je u sredu da je kosovskim Albancima MUP do sada izdao oko 1.000 novih biometrijskih pasoša. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.