DVOJE NASTRADALO U NESREĆI

Izvor: Kurir, 26.Jun.2011, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVOJE NASTRADALO U NESREĆI

RUMA - Smrt u sudaru s kamionom! Muškarac i žena, čiji identitet nije utvrđen, poginuli su juče oko 15.40 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Inđija - Novi Karlovci.

RUMA - Smrt u sudaru s kamionom!

Muškarac i žena, čiji identitet nije utvrđen, poginuli su juče oko 15.40 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Inđija - Novi Karlovci. Nesreća se dogodila kada su se, iz zasad nepoznatih razloga, sudarili „dačija” >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << beogradske registracije broj 837-297, u kojoj se nalazio ovaj par, i kamion rumske registracije broj 131-781, koji je vozio Branko Radović (36) iz Novih Karlovaca. Putnici iz automobila podlegli su povredama na licu mesta.

- Prizor je bio jeziv. Automobil je bio potpuno smrskan. Na lice mesta izlazile su vatrogasne ekipe kako bi isekle vozilo i izvadile tela nastradalih. Nažalost, pomoći im nije bilo. Iako su ekipe Hitne pomoći ubrzo stigle na lice mesta, lekari su mogli samo da konstatuju smrt - priča naš izvor iz policije.

Daljom istragom biće utvrđeni uzroci ove nesreće.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.