DVE OSOBE POVREĐENE: Dva udesa noćas u Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 02.Sep.2015, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVE OSOBE POVREĐENE: Dva udesa noćas u Beogradu

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 128 intervencija, a lekarima su se obraćale sve vrste hroničnih bolesnika od kojih najčešće psihijatrijski.

Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su dve osobe povređene, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 64 godine je u udesu, koji se dogodio oko 22.50 časova na uglu ulica Vojislava Ilića i Vladimira Tomanovića, zadobio povredu grudnog koša, a prevezen >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je u Urgentni centar, rekla je Macura.

U udesu oko 20.15 časova u Vodovodskoj ulici 183 A muškarac star oko 75 godina zadobio je posekotinu na bradi i licu i oguljotinu leve podlaktice, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Izvor: b92.net

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.