Izvor: Blic, 07.Avg.2023, 15:01

DUKATE I PRSTENJE SAKRILA ISPOD MARAME I KAIŠA Putnica na aerodromu u Nišu pokušala da prošvercuje skupocen nakit, dodatni šok usledio kad su joj otvorili kofer (FOTO/VIDEO)

Carinici su, u saradnji sa policijom na aerodromu ''Konstantin Veliki'' u Nišu, osujetili pokušaj jedne putnice da prokrijumčari neprijavljene dragocenosti kako u ličnom prtljagu, tako i ispod marame i u pojasu oko tela.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putnica na niškom aerodromu krijumčarila zlatan nakit vredan 2 miliona

Izvor: JužneVesti.com, 07.Avg.2023

Na aerodromu ''Konstantin Veliki'' u Nišu, carinici su sprečili 61-godišnju ženu da prokrijumčari neprijavljene dragocenosti koje je skrivala u ličnom prtljagu, ispod marame i u pojasu oko tela. Vrednost zaplenjenog nakita je oko 2 miliona dinara. ..Kako navode iz carinske službe, slučaj je otkriven...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.