Izvor: Blic, 19.Feb.2024, 11:54

"DUGO JE TRPELA NASILJE, PREPLAKALA JE POLA BRAKA" Komšije ubijenih majke i ćerke kod Beočina otkrile nove detalje, ubica poznat kao nasilnik: "Ne znamo da li je njihov sin čuo za tragediju"

"Branislav je godinama alkoholičar. Stalno se svađao, tukao i zbog najmanje prepirke. To je radio u i kući. Bio je nasilan prema Dragani, tukao je često zbog čega je nekoliko puta zaglavio i u pritvoru i dobio zabranu prilaska kući. Dragana ga je prijavljivala, žena je preplakala pola vremena provedenog sa njim", priča za "Blic" komšija Dragane R. (47) i Nade Č. (75) koje je sinoć u porodičnoj kući ubio Branislav R. (48) bivši suprug od Dragane.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJKA (75) ISTRČALA DA SPASI ĆERKU, PA I ONA IZBODENA Ovo je Nada koja je ubijena kod Beočina: Bivši zet razvalio vrata od kuće i nasmrt ih izbo u sobi (FOTO)

Izvor: Blic, 19.Feb.2024

Nada Četnik (75) ubijena je sinoć u porodičnoj kući u selu Rakovac kod Beočina kada je pokušala da spasi svoju ćerku Draganu Radić (47) koju je nožem izbo bivši suprug Branislav Radić (48).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.