Izvor: Blic, 09.Maj.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUG, MREŽA LAŽI, UBISTVO I POTRAGA Svedočenje bivše žene stakloresca koji je ubio pekara daje odgovor na 4 KLJUČNA PITANJA

Svedočenje Ivane Savović, sada već bivše žene stakloresca Filipa Gavranovića kome se sudi zbog ubistva prijatelja i pekara Nikole Ostojića razotkrilo je tok događaja tokom četiri dana agonije, koliko je trebalo da se makar donekle rasvetli stravičan zločin i otkrije beživotno telo pekara. Savovićeva je pričala o tome kako se osumnjičeni za ubistvo ponašao, njegovim kontradiktornim izjavama, ali i lažima koje je razotkrila i time rešila nekoliko misterija koje se vezuju za ovaj slučaj.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.