DRAMA U NOVOM SADU: Žena nestala u Dunavu, u potragu uključeni ronioci

Izvor: Večernje novosti, 21.Avg.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U NOVOM SADU: Žena nestala u Dunavu, u potragu uključeni ronioci

Na teren su izašli ronioci Žandarmerije koji pretražuju Dunav NA neuređenoj plaži Šodroš na Dunavu u Novom Sadu, u sredu popodne se dogodila tragedija. Kako nezvanično saznajemo,žena starosti oko 40 godina je nestala u rečnim talasima. Ona se, kako saznajemo kupala na ovoj plaži, a onda je iznenada nestala u vodi i nije isplivala. Odmah je obaveštena policija i ronioci žandarmerije koji pretražuju ovaj deo Dunava u potrazi za ženom.PROČITAJTE JOŠ - Utopio se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pecaroš u Dunavu Za prethodne dve nedelje ovo je treći slučaj utapanja u Sunavu. Dan ranije, odnosno u utorak u prepodnevnim satima se utopio čovek starosti 66 godina, koji je, po rečima očevidaca ispao iz čamca u kanalu Dunav-Tisa-Dunav na ušću u Dunav u Novom Sadu. Nesrećni čovek je pokušao da se domogne plovila u tome, nažalost nije uspeo. Pre toga na Rakovačkoj adi kod Beočina se u Dunavu utopio Branislav mandić (51) iz Novog Sada, profesor ruskog jezika u Karlovačkoj gimnaziji u Sremskim Karlovcima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nestala žena na plaži Šodroš

Izvor: NoviSad.com, 21.Avg.2019

Žena (41) nestala je danas na Ribarskom ostrvu, a u potragu su uključeni i ronioci Žandarmerije. Kako saznaje Blic, žena je bila na plaži Šodroš, na Ribarskom..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.