Izvor: Blic, 05.Nov.2016, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U NIŠKOJ BANJI Radnik ubio vlasnika vile, pa se zaključao u zgradi! Policija preko megafona PREGOVARA SA UBICOM

U Niškoj Banji kod Niša sinoć se desilo ubistvo u jednoj od vila u ovom turističkom mestu. Kako nezvanično saznajemo ubijen je D.N.D., vlasnik vile, a prema još nepotvrđenim informacijama, njega je ubio jedan od zaposlenih u objektu.

Kako saznajemo ubistvo se dogodilo u toku noći, a ubica se još nalazi u vili u kojoj je počinjen zločin!

Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, pet policijskih vozila blokiralo je ulaz u Nišku banju, a ne može se prići >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ni vili u kojoj se dogodio zločin.

Iz daljine se čuje policija koja preko megafona komunicira sa osumnjičenim za ubistvo kako bi ga naterala da se preda.

Ne zna se da li u vili ima još nekoga osim njega i da li je u pitanju talačka situacija.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJNOVIJA VEST: DRAMA u Niškoj Banji!

Izvor: NiskeVesti.rs, 05.Nov.2016

Kako Niške Vesti nezvanično saznaju, u  ranim jutarnjim časovima prijavljena je svađa u DnD vili u Niskoj Banji, a čula se i pucnjava. Trenutno iz hotela ne izlazi niko, a pregovarački tim pokušava pomoću megafona da kontaktira recepcionera D.J. već duži vremenski period, ali bezuspešno. ...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.