Izvor: Blic, 27.Okt.2020, 16:01

DRAMA U CENTRU BEOGRADA Požar u stambenoj zgradi na Dorćolu, tinejdžerka bila ZAROBLJENA NA TERASI, jedna osoba povređena (VIDEO)

Na Dorćolu, u Ulici Visokog Stevana, danas je oko 13 časova izbio požar u stambenoj zgradi. Jedna ženska osoa neko vreme je bila zarobljena na terasi, dozivala je pomoć, ali su uspeli da je spasu i to građevinski radnici koji su videli šta se dešava!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POŽAR KOJI JE RODIO HEROJE SA DORĆOLA: Ispovest molera koji su izvukli devojčicu iz vatrene stihije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 08:42

Devojčica (15) sa Dorćola teško je povređena nakon jučerašnjeg požara koji je izbio u njenom porodičnom stanu u Ulici Stevana Visokog...Nju su sa terase koja je na 10. spratu spasli građevinski radnici koji su radili fasadu na susednoj zgradi, udaljenoj oko 50 metara. Prema nezvaničnim informacijama,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.