DRAMA KOD NOVOG KNEŽEVCA: Izgoreli grobovi dece koja su se utopila u Tisi

Izvor: Kurir, 18.Avg.2015, 06:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA KOD NOVOG KNEŽEVCA: Izgoreli grobovi dece koja su se utopila u Tisi

NOVI KNEŽEVAC - Grobovi Kristijane Popović (15) i Danijela Ivanova (13), koji su sa Laslom Milenković (12) utopili u Tisi 11. jula, u mestu Ðala kod Novog Kneževca, zapaljeni su u nedelju.

Laza Milićev, ujak stradalog Danijela Ivanova, koji je juče izašao na groblje, pomislio je da je požar namerno podmetnut.

"Svašta nam je prolazilo kroz glavu. Da je ovo delo obesnih huligana ili možda neki satanistički obred, i to nekoliko dana uoči obeležavanja 40 dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od njegove smrti", kaže očajni Milićev.

Međutim, kako saznajemo u policiji, grobove je slučajno zapalila rođaka pokojne Kristijane.

"Vetar je oborio sveću, a zbog velike suše brzo su se upalili trava i cveće, a plamen je zahvatio i drvene krstove. Žena je ispričala šta se dogodilo i ponavljala da nije bilo zle namere", kaže naš sagovornik iz istrage i dodaje da ovaj slučaj nema veze sa satanistima ili običajima da se pale grobovi kako bi se izazvala kiša, kako se pričalo po naselju.

(S. U. - J. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.