DOLIJAO POSLE MESEC DANA Tražen zbog tuče, uhapšen sa drogom

Izvor: Blic, 02.Okt.2015, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOLIJAO POSLE MESEC DANA Tražen zbog tuče, uhapšen sa drogom

Ariljac N.P. (25) za kojim je policija tragala prethodnih nedelja zbog tuče uhapšen je u Užicu i tom prilikom kod njega je pronađeno 270 grama marihuane.

N. P. se krio od policije od 5. septembra kada je sa svojim zemljakom M.K. (23) u Ulici Svetog Ahilija u Arilju nasrnuo i brutalno pretukao jednog 29-godišnjeg sugrađanina koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede.

M.K. je odmah uhapšen, ali je N.P. uspeo da pobegne i da se se sakrije u Užicu. U međuvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policija je za njim raspisala poternicu.

Uhapšen je juče, a u stanu u kome se tajio policija je zatekla i 270 grama marihuane. Određena mu je mera zadržavanja do 48 sati, a krivičnim prijavama tereti se za nanošenje teške telesne povrede i neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.