DOBRE VESTI Sve manje kriminala u srednjem Banatu

Izvor: Blic, 09.Maj.2017, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRE VESTI Sve manje kriminala u srednjem Banatu

U prva tri meseca ove godine, u srednjem Banatu, evidentirano je 26 posto manje krivičnih dela u odnosu na isti period lanjske godine.

- Krađa je manje za 33 posto a teških krađa čak za 45 odsto, 116 u odnosu na prošlogodišnjih 212. Bilo je za trećinu manje i razbojništava, razbojničkih krađa, iznuda, otmica i neovlaštenog korišćenja tuđeg vozila, što se sve svrstava u teža krivična dela, a nije se dogodilo ni jedno ubistvo - saopštio je načelnik Policijske uprave >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Zrenjaninu, Bojan Marković, na konferenciji za medije. Bilo je i 42 posto manje prekršaja, a smanjen je i broj krivičnih dela nasilničkog ponašanja za čak 43 odsto.

Na kraju, Marković je saopštio da će zrenjaninska PU uskoro biti kadrovski jača za 10 novih policijskih službenika, koji su već prešli preglede a uskoro kreću na obuku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.