Izvor: Blic, 08.Maj.2024, 22:19

"DEVOJČICA JE LEŽALA NEPOMIČNO ISPOD RINGIŠPILA" Ovako je izgledao jezivi incident na vašaru u Kuršumliji: "Deca su ispadala iz korpi"

Danas se u ranim popodnevnim satima u Kuršumliji dogodila nesreća, kada se na platou kod autobuske stanice otkačio ringišpil. Do nezgode je došlo kada je popustila konstrukcija na ringišpilu koji je onda pao i tom prilikom povređeno je više dece.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆE! Stravičan snimak trenutka kada pada ringišpil u Kuršumliji: Povređeno 13 dece, devojčica (12) u teškom stanju!

Izvor: Blic, 08.Maj.2024

U Kuršumliji se danas dogodio stravičan incident kada je pao ringišpil nakon što je popustila konstrukcija. U toj nesreći povređeno je 13 dece, dok je jedna devojčica (12) u teškom stanju i lekari se bore za njen život.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.