Izvor: Blic, 02.Dec.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELOVI AUTOMOBILA NA SVE STRANE I OBORENA BANDERA Užasne scene na mestu gde je poginula Ana kada se sa drugovima vraćala sa rođendana svoje sestre (FOTO)

Oboren stub javne rasvete, rasuti delovi automobila i komadi odeće - scena je koja je ostala da svedoči posle stravične saobraćajne nesreće kod mesta Urovci u Obrenovcu, u kojoj je nastradala Ana Katanić (20), a povređeni Dušan D. (26) i Biriša F. (27).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasuti delovi automobila, komadi odeće na sve strane, oboren stub: Stravičan prizor sa mesta gde je Ana poginula kada se sa drugovima vraćala sa rođendana svoje sestre (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Dec.2019

Istraga je u toku, a ona bi trebalo da pokaže da li je do nesreće došlo zbog pijanog vozača, neprilagođene brzine ili nekog drugog razloga Delovi automobila od jačine udarca rasuti na sve strane, oboren stub ulične rasvete, komadi odeće - prizor sa mesta nesreće svedoči...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.