Izvor: Blic, 22.Nov.2019, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIMIČNO PRIZNAJE KRIVICU Babićev vozač za udes krivi maglu i poledicu

Dejan Stanojević (35), vozač bivšeg direktora preduzeća “Koridori Srbije” Zorana Babića, koji se tereti da je 31. januara 2019. godine izazvao tešku saobraćajnu nesreću na naplatnoj rampi kod Doljevca u kojoj je stradala jedna, a četiri osobe povređene teže i lakše, na današnjem početku suđenja u Osnovnom sudu u Nišu negirao je krivicu i rekao da samo „delimično priznaje izvršenje krivičnog dela“ koje mu se stavlja na teret.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BABIĆEV VOZAČ NA POČETKU SUĐENJA: Delimično sam kriv jer sam brzo vozio, na putu bilo poledice i magle

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:21

Dejan Stanojević (35) vozač nekadašnjeg direktora "Koridora Srbije" Zorana Babića svedočio je danas pred Osnovnim sudom u Nišu, a pred većem je priznao "da je delimično kriv za tragediju" koja se dogodila 31. januara oko 8,20 sati na naplatnoj rampi "Doljevac"...On je rekao da je vozio brzo i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.