DEDA U SUZAMA: Ubio mi sina i unuka a kažnjen kao da je zgazio mačku!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Nov.2014, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEDA U SUZAMA: Ubio mi sina i unuka a kažnjen kao da je zgazio mačku!

Miroljub Marinković iz Ćuprije očajan posle presude za stravičan sudar u kojem su 28. jula kod Udova poginuli njegov osmomesečni unuk Andrija i najmlađi sin Nikola (24), a teško povređeni sin Dragan (34), snaja Marija (30) i unuk Matija (5). Na njihov automobil tada je naleteo Rajko Radojković i za to osuđen na godinu i deset meseci zatvora

Miroljub Marinković iz Ćuprije, čiji su sin i unuk poginuli u strašnoj saobraćajnoj nesreći kod Udova u julu ove godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izjavio je za “Alo” da pravda nije dostignuta i da nijedna kazna na svetu nije dovoljna za ono što se tamo dogodilo.

Presuda Rajku Radojkoviću (21) iz Niša, zatvorske kazne od jedne godine i 10 meseci, pogodila je Marinkovića čija je cela porodica bila teško povređena u ovom stravičnom sudaru, pri čemu su  dva člana tragično nastradala. - Izgubio sam sina i unuka, a njihov ubica je kažnjen kao da je mačku zgazio! To je sramota! Gde je tu pravda? Nikakva kazna na svetu za to nije dovoljna – rekao je Milinković. – Bili smo protiv te nagodbe Radojkovića sa tužilaštvom, al nismo imali pravo da se žalimo. Mi smo se samo pridružili krivičnom gonjenju. Ta presuda je stimulans za sve bahate vozače. Treba da se promeni zakon i da se najstrože kažnjavaju ubice na putevima – istakao je.

Foto: Telegraf

Porodica Milinković tražiće odštetu za pretrpljene duševne bolove. Da podsetimo, u stravičnom sudaru 28.jula kod Udova, poginuli su Miroljubov osmomesečni unuk Andrija i najmlađi sin Nikola (24). U nesreći su teško povređeni i sin Dragan (34), snaja Marija (30) i unuk Matija (5), kada je u njihov auto udario Radojković.  Istraga i veštačenje trajali su 2 meseca, a onda je osumnjičeni potpisao sporazum o priznanju krivice.

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.