DEČAK TEŠKO POVREĐEN: Pao niz stepenice u pirotskoj tvrđavi, zadobio povrede glave i ruku

Izvor: Večernje novosti, 18.Feb.2019, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEČAK TEŠKO POVREĐEN: Pao niz stepenice u pirotskoj tvrđavi, zadobio povrede glave i ruku

Dečak M. J. (11) iz Pirota zadobio je teške telesne povrede u ponedeljak posle podne, kada je pao niz jedne stepenice srednjovekovne tvrđave Momčilov grad u Pirotu. On je večeras prebačen u Klinički centar Niš MALIŠAN M.J. (11), iz Pirota, zadobio je teške telesne povrede u ponedeljak posle podne, kada je pao niz jedne stepenice srednjovekovne tvrđave Momčilov grad u Pirotu.On je, kako saznajemo bio sa majkom u obilazak ovog nedavno renoviranog zdanja, u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << momentu se sapleo i pao niz stepenice. Tom prilikom povredio je ruku i glavu. Sa tim povredama je prebačen u pirotsku Opštu bolnicu, a odatle na Kliniku za neurohirurgiju niškog Kliničkog centra gde su konstatovan prelom ruke i povrede lobanje. Kako saznajemo on je u stabilnom stanju,pod budnim okom lekara, a sa njim je i majka. PROČITAJTE JOŠ: Parkiranom automobilu otkazale kočnice, povređeno dvoje dece! Pirotska tvrđava je, donedavno, upravo iz bezbednosnih razloga bila zatvorena za posetioce, jer su mnogi mališani u nju zalazili bez pratnje roditelja.Kapije su otvorene za posetioce,krajem januara tek kada se , sa zidina otopio sneg... PROČITAJTE JOŠ: STRAVIČNA NESREĆA KOD KANjIŽE: Među 9 povređenih troje dece Istraga o ovom slučaju je u toku.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak povređen prilikom pada sa tvrđave Kale u Pirotu

Izvor: Danas, 19.Feb.2019, 11:35

Jedanaestogodišnji dečak M. J. iz Pirota zadobio je teške telesne povrede, juče (18. februar), kada je pao sa drvenog stepeništa srednjevekovne tvrđave Kale u Pirotu koja je nedavno rekonstruisana, potvrđeno nam je u Policijskoj upravi Pirot. Članak Dečak povređen prilikom pada sa tvrđave...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.