DEČAK S VRAČARA POČINIO ZLOČIN KAO ODRASLA OSOBA! Stručnjaci: Tretirati ga kao zrelog čoveka, da li MOŽE DA MU SE PRESUDI!

Izvor: Kurir, 14.Maj.2023, 20:00

"DEČAK S VRAČARA POČINIO ZLOČIN KAO ODRASLA OSOBA!" Stručnjaci: Tretirati ga kao zrelog čoveka, da li MOŽE DA MU SE PRESUDI!

Advokati, roditelji čija deca pohađaju OŠ "Vladislav Ribnikar" i ekspert za bezbednost, smatraju da se mora naći način da masovni ubica, iako ima 13 godina, odgovara za svoje zlodelo

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"SUĐENJE KAO ODRASLOJ OSOBI" Evo kakva sudbina čeka dečaka-ubicu iz "Ribnikara"

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023

Advokati, roditelji čija deca pohađaju OŠ "Vladislav Ribnikar" i ekspert za bezbednost, smatraju da se mora naći način da masovni ubica, iako ima 13 godina, odgovara za svoje zlodelo...Dečak (13) koji je 3. maja počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu, kada je ubio devetoro,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.