DEČAK PUCAO SEBI U GLAVU

Izvor: Kurir, 03.Nov.2010, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEČAK PUCAO SEBI U GLAVU

BEOGRAD - Petnaestogodišnji I. G. pokušao je da se ubije pucajući sebi u glavu iz pištolja u porodičnom stanu na Bežanijskoj kosi. Nesreća se dogodila sinoć oko 20 sati. Dečak je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, na odeljenje reanimacije.

Motiv zbog kojeg je I. G. pokušao da se ubije zasad nije poznat. Prema rečima komšija, on je uzoran mladić koji se bavi sportom i niko od njih nije mogao da nasluti da je bio u stanju da digne ruku na sebe. Kako nezvanično saznajemo, I. G. je sin policajca i sumnja se da je očevim pištoljem pucao u sebe.

(A. S. B. - S. B.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić povređen zbog straha od zemljotresa

Izvor: S media, 03.Nov.2010

Mladić starosti 24 godine lakše je povredjen noćas kada je zbog straha od zemljotresa oko dva časa posle ponoći skočio kroz prozor na visokom prizemlju stambene zgrade u Esad Pašinoj ulici na Voždovcu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura...Macura je kazala da u Beogradu nije bilo...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.