Izvor: Blic, 17.Feb.2024, 19:00

"DA SU NEŠTO UČINILI, ONA BI DANAS BILA ŽIVA!" Ovo je priča o devojci iz Stare Pazove čiji je život tragično prekinut: Stela, nismo i nećemo te nikad zaboraviti

Na dan koji je trebalo da bude obična sreda, 13. februara 2013. godine, život mlade doktorke Stele Gundelj (26) iz Stare Pazove doživeo je tragičan epilog. Brutalno prekinut u cvetu mladosti, njen život ugašen je u iznajmljenom stanu naselja Medaković u Beogradu, daleko od njenog doma. Tragedija koja je potresla javnost odigrala se kada je Aleksandar Šundić, tada dvadesettrogodišnjak i bivši partner nesrećne Stele, u trenucima ljubomore i očaja, ugušio, ostavljajući za sobom bol i neizlečive rane u srcima onih koji su je voleli.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.