DA LI STE VIDELI OVOG ČOVEKA: Ljubiša Mitić (74) otišao da bere pečurke i nestao!

Izvor: Kurir, 13.Avg.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI STE VIDELI OVOG ČOVEKA: Ljubiša Mitić (74) otišao da bere pečurke i nestao!

Ljubiša Mitić (74) iz Duge Poljane kod Gaždinog Hana poslednji put je viđen 2. jula ove godine kada je otišao u berbu pečuraka i otada mu se gubi svaki trag

NIŠ - Policija je raspisala potragu za Ljubišom Mitićem (74) iz Duge Poljane, opština Gadzin Han, čiji je nestanak prijavljen 7. jula, rekla je portparolka Policijske uprave u Nišu Jelena Dimitrijević.

Obavljena je detaljna pretraga terena, ali nije otkriven bilo kakav trag, kazala je ona.

Pojedini >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mediji navode da je Mitić poslednji put viđen 2. jula i da je tada otišao u berbu pečuraka.

Upućen je apel da se policiji prijavi svaka informacija koja bi koristila u potrazi za nestalim čovekom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DA LI STE VIDELI OVOG ČOVEKA: Ljubiša Mitić otišao da bere pečurke i nestao!

Izvor: BKTV News, 13.Avg.2014

 Policija je raspisala potragu za Ljubišom Mitićem (74) iz Duge Poljane, opština Gadzin Han, čiji je nestanak prijavljen 7. jula, rekla je portparolka Policijske uprave u Nišu Jelena Dimitrijević...Obavljena je detaljna pretraga terena, ali nije otkriven bilo kakav trag, kazala je ona..Pojedini...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.