Izvor: Blic, 27.Jul.2023, 04:40

DA LI JE OVO NEPRAVDA? Siledžijama iz Bogatića koji su nasmrt pretukli veterinara preti SAMO 12 GODINA ROBIJE! Umesto za ubistvo, terete ih za blaže krivično delo: Evo i zbog čega

Siledžije David D. (20), Bogdan S. (22) i Luka Đ. (23) koje su nasmrt pretukle veterinara Borisa Dražića (44) iz Bogatića nakon stravičnog prebijanja teretile su se samo za nanošenje teških telesnih povreda. Međutim, nakon što je veterinar od posledica prebijanja preminuo, postupak protiv nasilnika biće prebačen u Više javno tužilaštvo u Šapcu, a istraga protiv njih umesto za ubistvo vodiće se za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom za koje je zaprećena kazna zatvora 12 godina!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.